Tervaleppä

Tervaleppä sopii hyvän lämmönkestonsa ansiosta erityisesti kosteisiin tiloihin. Tuotamme tervaleppäpaneelia ja -laudetta monissa eri leveyksissä ja profiileissa.

Tervaleppä on kosteiden tilojen kestosuosikki

Tervalepän suosio sisustusmateriaalina on kasvanut valtavasti viime vuosina. Se sopii ominaisuuksiltaan erinomaisesti kosteisiin tiloihin kuten saunoihin ja pesuhuoneisiin, mutta yhtä hyvin myös muuhun sisustukseen esimerkiksi paneeleina.

Tervaleppä ei kuumene kovissakaan lämpötiloissa ja kestää lämmönvaihtelut halkeilematta joko sellaisenaan tai esim. parafiiniöljyllä käsiteltynä. Lisäksi kauniin punertavansävyinen puuaines antaa saunalle harmonisen ilmeen ja miellyttävän, miedon tuoksun.

Tervaleppäpaneelia ja -lauteita eri leveyksin sekä profiilein

Tuotamme tervaleppäpaneelia, -laudetta ja -listoja useissa eri leveyksissä ja profiileissa. Useimpia profiileja on saatavilla suoraan varastosta. Erikoistilauksesta höyläämme leppää mm. valeuraprofiileihin.

Myymme tervaleppää kahden laatuisena: A, joka on kolmelta sivulta puhdas ja tasavärinen, sekä AB, jossa sallitaan pienet värivaihtelut ja helmioksat.

Tervaleppää on saatavana myös lämpökäsiteltynä tervaleppänä. Sen kysyntä on nyt voimakkaassa kasvussa,  mihin ovat myötävaikuttaneet mm. sisustuslehdet ja TV-ohjelmat.

Panelit

Lauteet

Etureunapuut

Listat

Katso kaikki tervaleppätuotteemme