Tietoja yrityksestä

Pieksämäen Rakennuspuu on luotettava puutavara-alan tuotanto- ja maahantuontiyritys. Korkealaatuiseen tuotetarjontaamme kuuluu kattava valikoima tervaleppä-, lämpökäsitelty haapa-, haapa- ja lämpökäsitelty tervaleppämateriaaleja, joita käytetään pääasiassa saunojen sisustamiseen.

Korkealuokkaisen puutavaran toimittaja

Pieksämäen Rakennuspuu on kotimainen puutavara-alan maahantuonti- ja tuotantoyritys. Toimintamme koostuu pääosin lehtipuutavaran jatkojalostuksesta sekä korkealuokkaisten raaka-aineiden maahantuonnista Baltian maista ja Venäjältä. Palvelemme puutavaraliikkeitä ja saunantekijöitä ympäri Suomen.

Päätuotteitamme ovat tervaleppä, haapa ja lämpökäsitellyt materiaalit, joita käytetään yleisimmin sisustusmateriaaleina. Myös leveät paneelit ovat kasvattaneet sisustusmateriaalina suosiotaan.Tuotevalikoimamme esimerkiksi saunatuotteiden osalta on erittäin kattava eri dimensioineen ja profiileineen, ja panostamme jatkuvasti laadun kehittämiseen.

Vahvuuksiamme ovat kotimaisuus sekä maineemme hyvänä ja luotettavana puutavaran toimittajana. Pienenä yrityksenä kykenemme vastaamaan nopeasti ja joustavasti markkinoilla tapahtuviin muutoksiin sekä antamaan yksilöllistä palvelua asiakkaillemme.

Puunjalostusta jo yli 60 vuoden kokemuksella

Pieksämäen Rakennuspuu perustettiin v. 1948 nimellä Puutavaraliike V. Koponen. Nykyisen nimensä se sai v. 1975, jolloin sukupolvenvaihdoksen yhteydessä yrityksestä tehtiin osakeyhtiö ja toimitusjohtajaksi tuli Esko Koponen. Vuoden 2015 alussa vetäjäksi ja yrittäjäksi tuli nykyinen toimitusjohtaja Sami Koskinen.

Tervalepän ja haavan jalostus sai alkunsa 2000-luvun alussa. Usean vuoden aktiivisen työskentelyn tuloksena olemme luoneet hyvät suhteet raaka-ainetoimittajiimme Baltiaan ja kehittäneet laatuamme sekä toimitusvalmiuksiamme tukkumyyjänä.

Tänä päivänä meitä rakennuspuulaisia on seitsemän vakituista ja kaksi tilapäistä työntekijää.